Снимка Фейсбук, Навални Ясно е къде се намира Навални. Предоставя му

...
Снимка Фейсбук, Навални Ясно е къде се намира Навални. Предоставя му
Коментари Харесай

В колонията Навални може да шие маски

Снимка Facebook, Навални 

Ясно е къде се намира Навални. Предоставя му се опция да шие маски. 

Алексей Навални ще изтърпи присъдата си от две и половина години затвор при общ режим в наказателна колония №2 в град Покров, Владимирска област.  

Град Покров се намира на стотина километра източно от Москва, а изправителната колония – на няколкостотин метра от жилищните здания. Създадена е през 90-те години на предишния век. Там нормално се изпращат наказани за първи път за леки и междинни закононарушения, съобщи Днес.бг.

Не територията на колонията има православен храм, молитвено помещение за мюсюлмани, библиотека, спортни площадки, хлебопекарна и дърводелски завод.

Ако пожелае, Навални ще може да стартира работа като шлосер, библиотекар, готвач или да шие защитни маски. Той към този момент се намира във Владимирска област, където беше превозен от московския прелиминарен арест „ Матроска тишина “. Предстои му да прекара известно време под карантина, да премине медицински проучвания, след което ще бъде разпределен в един от десетте затворнически отряда.

С решение на Симоновския областен съд в Москва условната присъда на Навални за шикалкавене до делото „ Ив Роше “ беше изменена на ефикасна поради неведнъж нарушение на изпитателния период. Решението беше доказано от Московския градски съд.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР